Patent aanvragen – betrouwbaar, betaalbaar en snel

Non-Dutch visitors please mail to info@budgetpatent.nl for information

BUDGETPATENT is een klein bureau, gespecialiseerd in het schrijven van professionele octrooiteksten voor ondernemingen, mkb bedrijven, zzp-ers, start-ups en zelfstandigen.


Ontstaan van BUDGETPATENT

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als technisch innovator heb ik, na verdere scholing en specialisatie op het gebied van productontwikkeling, marketing en product- CWfoto (2)bescherming (IP), een groot aantal jaren bij verschillende ondernemingen/organisaties (HOLEC/EATON, KPN, TNO) gewerkt als patent professional waar ik -met veel plezier- zo’n duizend Nederlandse en internationale octrooiaanvragen op geheel verschillende gebieden opstelde en het verdere verloop ervan begeleidde.


Sinds 2010 werk ik onder de naam BUDGETPATENT, waarbij ik voor een aantrekkelijk uurtarief reglementaire octrooiteksten schrijf voor ondernemingen, mkb, technostarters, zelfstandige ondernemers, innovators en uitvinders, die ik vervolgens ook help bij het indienen ervan. Ook geef ik wel advies bij inbreukzaken etc. Ik treed niet op als gemachtigde. Mede daardoor blijven uw octrooikosten laag.

Mijn procedure-in-het-kort vindt u hier

U kunt me vrijblijvend e-mailen of bellen als u vragen hebt over het octrooieren van een innovatie, octrooi-inbreuk of andere zaken die te maken hebben met octrooien (patenten), uitvindingen etc.

Cees van der Waal